Culori compozit HI-MACS

Culori compozit HI-MACS
Culori compozit HI-MACS

Pentru un design avangardist este nevoie de un material disponibil intr-o gama larga de culori.

Atat caracteristicile materialului cat si gama de culori in care se comercializeaza sunt importante in proiectele de design.

Aproape orice culoare si nuanta este disponibila in gama HI-MACS®.
Structura si proprietatile materialului HI-MACS® sunt aceleasi pentru orice tip de culoare alegeti.


Culori HI-MACS

Culori HI-MACS
Culori HI-MACS

In functie de domeniul de aplicatie, unele culori sunt mai potrivite decat altele, iar noi putem sa va ajutam sa alegeti cea mai buna varianta.
Contactati-ne si vom fi la dispozitia dumneavoastra.


Culori HI-MACS

Culori HI-MACS
Culori HI-MACS

Materialul HI-MACS® este produs pe o banda de productie sub forma de placi sau ca obiecte termoformate printr-un proces modern de fabricatie ce indeplineste toate standardele de calitate.
Materialul este incalzit progresiv printr-un proces de tratare termica denumit Thermal Cure. Acest proces este compus din 2 stadii de incalzire a materialului la temperaturi inalte. Aceasta a doua faza de tratare termica este cea care diferentiaza materialul HI-MACS® fata de celelalte materiale minerale compozite existente la ora actuala, si prin care se creeaza o structura mult mai dura, rezistenta, si fara defecte. Iar acest lucru contribuie extrem de mult la cresterea calitatii acestui material.

Culori HI-MACS

Culori HI-MACS
Culori HI-MACS

materialul HI-MACS® va arata mereu la fel de bine, cu o ingrijire corespunzatoare.
HI-MACS® este durabil, rezistent la pete si usor de curatat, puteti sa va bucurati de acelasi nivel ridicat de calitate multi ani .

HI-MACS® este un material omogen, non-poros, poate fi curat foarte simplu si usor utilizand un burete umed si detergent de vase.
Pentru a curata suprafetele mate,se poate folosi si o substanta degresanta. Ca recomandam sa utilizati un degresant, pentru a mentine un aspect uniform al suprafetei

www.mobila-bucatarie.saramob.ro
www.mobila-compozit.saramob.ro
www.mobilier-farmacie.saramob.ro
www.mobilier-hotel.saramob.ro
www.mobilier-salon.saramob.ro


Realizare pagini web, imagine, publicitate si promovare online www.groupromo.ro