Despre HI-MACS

Despre HI-MACS
Despre HI-MACS

Suntem foarte mandrii sa va anuntam ca din anul 2010 Saramob Design este UNIC producator in Oradea pentru mobilier din HI-MACS.

Un material revolutionar, de ultima generatie, care s-a imprietenit foarte repede cu designerii si arhitectii de renume din domeniu, pentru ca ofera solutii spectaculoase atat din punct de vedere tehnic dar mai ales estetic, pentru design si mobilier.

Despre HI-MACS

Despre HI-MACS
Despre HI-MACS

Un material de ultima generatie produs cu cea mai noua tehnologie de fabricatie.
HI-MACS® reprezinta un material de noua generatie compus din aproximativ o treime rasina acrilica si 5% pigmenti naturali.
Principalul constituent, in proportie de 70%, este mineralul natural hidroxid de aluminiu obtinut din bauxita.
Materialul HI-MACS® este produs pe o banda de productie sub forma de placi sau ca obiecte termoformate printr-un proces modern de fabricatie ce indeplineste toate standardele de calitate.
Materialul este incalzit progresiv printr-un proces de tratare termica denumit Thermal Cure. Acest proces este compus din 2 stadii de incalzire a materialului la temperaturi inalte. Aceasta a doua faza de tratare termica este cea care diferentiaza materialul HI-MACS® fata de celelalte materiale minerale compozite existente la ora actuala, si prin care se creeaza o structura mult mai dura, rezistenta, si fara defecte. Iar acest lucru contribuie extrem de mult la cresterea calitatii acestui material.

Despre HI-MACS

Despre HI-MACS
Despre HI-MACS

materialul HI-MACS® va arata mereu la fel de bine, cu o ingrijire corespunzatoare.

HI-MACS® este durabil, rezistent la pete si usor de curatat, puteti sa va bucurati de acelasi nivel ridicat de calitate multi ani .
HI-MACS® este un material omogen, non-poros, poate fi curat foarte simplu si usor utilizand un burete umed si detergent de vase.
Pentru a curata suprafetele mate,se poate folosi si o substanta degresanta. Ca recomandam sa utilizati un degresant, pentru a mentine un aspect uniform al suprafetei.

- HI-MACS® se imbina invizibil rezulta ca blatul de lucru si chiuveta par turnate dintr-o bucata
- HI-MACS® este omogen si neporos si extrem de igienic
- HI-MACS® are rezistenta foarte mare la actiunile mecanice zgarieturi si matuiri
- HI-MACS® are rezistenta foarte mare la actiunea substantelor chimicedeci nu se pateazasi nu se decoloreazaiar la temperatura ridicata in prezenta cuptoarelor si a plitelor vetroceramice este inert
-HI-MACS® nu arde si nici nu scoate fum si nu se topeste in picaturi
-

www.mobila-bucatarie.saramob.ro
www.mobila-compozit.saramob.ro
www.mobilier-farmacie.saramob.ro
www.mobilier-hotel.saramob.ro
www.mobilier-salon.saramob.ro


Realizare pagini web, imagine, publicitate si promovare online www.groupromo.ro